Híreink

Teddy Maci újra az iskolánkban

Szeptember 18-án délután a 2. évfolyam tanulóit is meglátogatta a pozsonyi Selye János Klub orvostanhallgatók Teddy Maci Kórház programja. Céljuk, hogy eloszlassák, a gyermekek orvosokkal és kórházakkal kapcsolatos félelmeit, kicsit megismertessék az orvosi műszereket, megértetni, velük, hogy a doktor néni/bácsi segíteni szeretnének nem pedig bántani.

A foglalkozást a medikusok bemutatkozással kezdték, majd átmozgató tornagyakorlatokat végeztek és játszottak. Ezt követően a gyerekeket bevonva beszélgettek az emberi testről, a belső szervek működéséről. Remek segédeszközöknek köszönhetően a gyerekeknek lehetőségük volt szabad szemmel is látniuk, hogyan is néznek ki a belső szerveink. A foglalkozás következő állomása az emberi testről készült színező, majd a kvíz, amit nagyon ügyesen, odafigyelve, sikeresen megoldottak.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a pozsonyi Selye János Klub orvostanhallgatóinak az érdekes és tartalmas foglalkozását, mellyel maradandó élményeket szereztek a gyerekeknek.

Edina tanító néni

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3