Híreink

Napközis tábor 2.hét szerda

A kaland folytatódott. A reggeli játszás után a gyerkőcök színessé varázsolták a megszáradt gipszeket. Szebbnél-szebb alkotások születtek. Aki nem hiszi, lesse meg a képeket!😊 A kis művészek a délelőttöt didaktikai játékkal zárták az interaktív táblán. Délután meseországba utaztak, ahol az Egy pöttyös nap c. mesét ismerték meg Papírszínház keretein belül. Drámajátékok és katicabogár báb készítése fért még bele a mai napba!
Külön köszönet Ebinek és Wandának a sok segítséget! 😊
Dominika és Linda tanító néni

 Ma elérkeztünk témakörünk utolsó állomásához,a mező állatvilágához.Olvastunk mesét(A mezei nyúl és a sün),érdekességeket tanultunk az állatokról(pl.mekkora sebességgel tud futni a nyúl?szereti-e a sajtot az egér?…),állatos-mozgásos játékokat játszottunk és mindenki elkészítette a “csudaállatát”.
A gyerekek aktívan bekapcsolódtak,kíváncsivá váltak,kreativitást mutattak és véleményt alkottak,tehát a tapasztalati (élményközpontú) oktatás elérte célját.Annyira,hogy délután ,az iskola udvarán elkezdődött a bogárles,a begyűjtött rovarokat szüleik nagy örömére haza is vitték.😉
Mészáros Andrea☀️

Ma pörgettyüt készítettünk kartonból,jó móka volt a vele való játék. 😉

 

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3