Híreink

Látogatás a Schindler-gyárban

    A Vámbéry Ármin Alapiskola kilencedikes diákjai első alkalommal nyerhettek betekintést a mozgólépcsőket és járdákat gyártó dunaszerdahelyi Schindler-gyár működésébe.

    Kubicsek Sylvia, a humán erőforrás képviselője és Herceg István, a gyártási folyamatokért felelős vezető üdvözölt minket. Nagyon látványos volt a fogadtatás, a bemutatóteremben egy kivilágított mozgólépcsővel találtuk szemben magukat. Miután megnéztük a többi kiállított mintadarabot is, egy tartalmas prezentáción vettünk részt, melyen lényeges információkat tudhattunk meg a gyár alapításáról, működéséről és fejlődéséről.

    A szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően sapkába, mellénybe és bakancsba öltöztünk, így vezettek körbe minket a gyárban , ahol részletesen megmutattak nekünk minden munkafolyamatot, és láthattuk, hogyan zajlik a mindennapos munka. Továbbá diákjaink azt is megtudták, milyen pozícióban lehet elhelyezkedni a cégnél, amely a jövőben számukra is nagyon sok lehetőséget kínál.

    Kilencedikeseink nagyon örültek a látogatásnak, sok érdekes kérdést tettek fel, melyek mindegyikére örömmel kaptak választ vezetőinktől. Remélik, a későbbiekben lesz még lehetőségük hasonló élményekkel gazdagodni.

György Judit, Muzslay Éva tanító nénik

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3