Osztályok hírei

Társasjátékok Éjszakája

A 4. D osztály egy izgalmas este részese lehetett a hétfői napon, amelyet az iskola tornatermében rendeztünk meg. A "Társasjátékok Éjszakáját” a gyerekek már izgatottan várták, hiszen nem mindennapi élmény, hogy az iskolában aludhatnak. Az egyik tornaterem alvóhelyekké alakult át, ahol a matracok és hálózsákok között már készen álltak az esti kalandra. Célunk az volt, hogy a gyerekek számára egy felejthetetlen élményt nyújtsunk, és közben erősítsük a közösségi szellemet.

A délutáni órákban a kinti versenyek során a gyerekek szabad levegőn is kipróbálhatták magukat. A sportpályán különféle mozgásos játékokat játszottak, ahol nemcsak az ügyességükre, hanem a csapatmunkára is nagy szükség volt. A gyerekek szülei bátorítással, szurkolssal segítették őket. 

Az este folyamán pedig különböző társasjátékokban mérhették össze tudásukat és ügyességüket. A versenyek izgalma és a baráti versengés mindenkit magával ragadott. A játékok között szerepelt stratégiai, ügyességi és logikai társasjáték is, így mindenki megtalálhatta a számára legérdekesebb kihívást. A gyerekek önfeledten élvezték a szabadságot és az együtt töltött időt. Egy utolsó párnacsata után a gyerekek kényelmesen elhelyezkedtek a matracokon, és még pár vicces történetet hallgattak meg egymástól, mielőtt álomba merültek volna. Bízunk benne, hogy az együtt töltött idő, a közös élmények emlékezetes pillanatokat adott a gyerekek számára és örökre megmaradnak emlékezetükben.

Köszönet jár a kedves szülőknek, akik biztosították számunkra a finom vacsorát és reggelit!

B. Fehér Zsanett

  

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3