Osztályok hírei

Gombóc parti az 5.b - ben

    Osztályunk már nagyon várta június utolsó hétfőjét, de nem csak azért, mert ezzel kezdetét vette a tanév utolsó hete, hanem azért , mert Heni tanító néni gombóc partit szervezett nekünk.

    Reggel Jancsár Antal, a Csallóközi Észlelők Baráti Körének elnöke tartott csillagászati előadást osztályunknak, majd egy speciális szűrő segítségével megfigyelhettük a Napot. Az előadás után játszottunk, zenét  hallgattunk, majd mindenki bemutatta az osztálynak a kedvenc könyvét, amit olvasott. Délután kezdetét vette a várva várt gombóc parti iskolánk ebédlőjében. A finom lekváros és csokis gombócot, valamint az aranygaluskát a tanító néni biztosította számunkra. Az ínycsiklandó falatok után jólesett egy kis pihenés az osztályban. A pihenés után a  tornateremben különböző sportjátékokkal megmozgattuk izmainkat, megnéztük az Egy kutya négy élete című filmet, ami mindnyájunknak nagyon tetszett. Végezetül egy közös társasjátékkal zártak az estét.

    Köszönjük Heni tanító néninek, hogy megszervezte nekünk ezt a fantasztikus napot, amely ugyan nagyon gyorsan eltelt, de bízunk benne, hogy még sok ilyen közös kalandban lesz részünk az elkövetkező évek során.

Zsigárdi Dorka és Novák Leila

 k001

k002 

k003

k004

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3