Híreink

VÁMBÉRYS TÁBOR 2 ☀️☀️☀️

" A táborozás életre nevel."

A vakáció kitűnő időszak a gyerekek számára : tele rengeteg, pozitív élménnyel és energiával, amelyeknek nagy részét a jól sikerült nyári táborozások képezik. Ismerkednek, barátságok szövődnek, új tapasztalatokat szereznek, kikapcsolódnak,fejlődnek...
A VÁMBÉRYS Tábor pedagógusai változatos, szórakoztató programokkal kényeztetik a gyerekeket, amelyek olykor pénzben nem kifejezhető kincsekkel gazdagítják őket.

Hagyományőrzés a V. TÁBORBAN

A néphagyományokhoz kapcsolódóan átélt tevékenységek a közös élmény erejével hatnak a gyermekre, erősítik a közösséghez tartozás érzését. Nemcsak érzelmi kötődés, hanem egy komplex személyiség fejlődés elősegítői.
A V. TÁBORBAN népmesék , mondókák, dalos játékok, népi játékok, tánclépések és népdalok segítségével érezték meg a gyerekek, hogy a világnak amelybe beleszülettek értékes múltja is van.
A népi mesterségek közül a bőrözéssel ismerkedtek meg közelebbről. Először anyagismeretet tanultak. Új, intenzív tapasztalat volt számukra bőrrel dolgozni. Karkötők készültek különböző minőségű és színű bőrökből. Az alkotás öröme magával ragadta őket. Gyönyörű munkák születtek!

Tisztelettel: Mészáros Andrea 🌞

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3