Híreink

Erdei iskola 3.nap

3.nap: Erdei iskola - Hajnali ébresztő

Balázs bácsi hajnali 6 után kolompszóval ébresztette az erdei iskola résztvevőit. Madárgyűrűzésre hívta a gyerekeket. A szomszédos Rák-patak partján felállított háló két vörösbegy fiókát, egy énekes rigót és egy meggyvágót fogott meg. A madarak gyűrűzése után valamennyit szabadon engedtük.
Délelőtt kézműveskedtünk az étterem szőlőlugassal befuttatott teraszán. Követ festettünk, papírfagyit készítettünk, karkötőt fűztünk gyöngyből. Pihenésképpen zumbáztunk.
Az ebédet követően csendes pihenőt tartottunk, erőt gyűjtve a délutáni programokhoz
Három óra után csapatversennyel indítottunk COOL-TÚRA címmel. Mindenki aktívan bekapcsolódott, oldotta a feladatokat. Frappáns csapatneveket találtak ki. A győztesek a Mókusok lettek. A dobogó 2.fokára az Almásrétes és a Csalamádé léphetett fel. A 3. helyezett a Csajszik és Spartan Kids csapata lett.
A kincskeresés az étterem előtti zöld övezetben zajlott. Egyénileg versenyeztek a gyerekek. A győztes az lett, aki a legtöbb festett kavicsot gyűjtötte.
A vacsora előtt elkezdődött az asztalitenisz bajnokság. Három lány és hét fiú nevezett be a versenyre. A döntőre holnap kerül sor.
Este a csapat egyik fele az éjszakai túrát teljesítette, ezalatt a többiek a tábor udvarán játszottak.

 

 

 

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3