Híreink

VI. Pannontáj- Sokoró Natúrparki Vetélkedő

Iskolánk nyolcadikos diákjai idén is bekapcsolódtak a „Pannontáj- Sokoró Natúrpark Vetélkedő” címmel meghirdetett csapatversenybe.
A csapatunk tagjai: Képesi Dóra (8.A), Mészáros Lili (8.A) és Andrejkovics Emma (8.A) nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a feladatok megoldásába. A vetélkedő témakörei a Natúrparkok Magyarországon, valamint a Pannontáj- Sokoró Natúrpark térsége. A verseny folyamán a csapattagok jobban megismerték a vidék madár- és állatvilágát, fogalmazást írtak a környezetvédelem fontosságáról, majd egy térképet is készítettek a kedvenc kirándulóhelyükről. A versenyben 34 csapat vett részt, amelyből 15 csapatot meghívtak Tényőre, az ünnepélyes díjátadóra. Képesi Dóra így ír az élményről:
„ A verseny rendezője, Székely Rita fogadott minket a sportegyesület épületében. Az utolsó meghívott vendégek érkezése után elkezdődött az eredményhirdetés. Minden csapat kapott ajándékot, majd elindultunk felfedezni a környéket, részt vettünk egy kisebb túrán. Nem lettünk dobogósok, viszont szuper napunk volt, a verseny során pedig sok érdekes dolgot megtanultunk.”
Gratulálunk lányok!

Mgr. Ozorák Erika

natúrpark1

 

natúrpark2

 

natúrpark3

 

natúrpark4

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3