Híreink

Szeptember végén

Szeptember 2-án megnyitotta kapuit az iskola, vidám gyermekek hangja zengte be az eddig üres folyosókat. Eltelt egy hónap, bizonyos korlátozások vonatkoznak diákra, tanárra, viszont a jókedv és a pozitív gondolatok megtalálása nem hiányzik diákjainkból. Kilencedikes tanulóink véleménye az elmúlt egy hónapról:

„A rossz dolgok ellenére örülök, hogy a barátaimmal lehetek és az osztálytársaimmal, hogy minden nap egyre több emlékünk lesz együtt. Jó, hogy nem kell otthon ülnöm és unatkoznom.”

„Örülök annak, hogy nem kell otthon lenni és nincs online oktatás.”

„Egy hónapja járunk iskolába. Maszkban kell ülnünk, ez minket nem korlátoz, néha kellemetlen, de bízunk abban, hogy a hatása nem marad el. Ez a helyzet ráébresztett arra, hogy kitartással és erővel sok mindent el lehet érni.”

„Ez alatt az egy hónap alatt a legpozitívabb dolgok, amik bennem tartják a lelket, hogy újra látogathatom a kedvenc szakköreimet. Boldoggá tesz, hogy fél év után újra időt tölthetek a kedvenc rajztanáraimmal, jó újra hallgatni a matek és a biológia órákat.”

„Nagyon örülök, hogy újra iskolába jöhettünk, a legjobb az, hogy lehet újra nevetni az osztálytársainkkal, akik már nagyon hiányoztak nekem. Persze a tanárok is hiányoztak, bár a tanulás annyira nem jó.”

„Jó iskolába járni, mivel tudok beszélgetni az osztálytársaimmal, és az angolos tanító néni miatt is jó itt, mert ő a kedvenc tanárom.”

„Jól érzem magam az iskolában, a járványügyi intézkedések nem zavarnak, eddig minden zajlik zökkenőmentesen.”

„Örülök, hogy vannak tornaórák, ha rossz idő van, akkor az osztályban játszunk, például activityt. Jó újra az osztálytársaimmal találkozni, jobb lett a kapcsolatunk, mint a karantén előtt.”

„Idén a történelem órán a világháborúkat vesszük, ez engem nagyon érdekel. A barátaimmal sokat nevetünk, és jó, hogy újra járhatok zeneiskolába.”

„Könnyebb tanulni az iskolában, jobban megjegyzem a tananyagot. Jó egyeseket kapni.”

szeptember végén kép

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3