Híreink

Tanévnyitó másképp...

A jelenlegi helyzetre való tekintettel és a minisztériumi útmutatásokat figyelembe véve tanévnyitónkat nem a hagyományos módon fogjuk megrendezni.

Az első évfolyam számára tartunk szimbolikus megnyitót az iskola hátsó udvarán (jó idő esetén) 9.30-tól, csak a törvényes képviselő kísérheti el gyermekét (pl.: nagyszülő, testvér… nem jöhet a járványügyi rendelkezések miatt). Rossz idő esetén minden elsős osztály külön-külön tartja a tanévnyitót az osztálytermekben, szintén csak a törvényes képviselő kíséretében. A többi évfolyam diákjainak a megnyitó az osztályában az osztályfőnök által lesz megvalósítva kísérő nélkül a lentebb szétírt időrend szerint, hogy ne alakuljon ki tömeg. Vendégeink miatt az ünnepi megnyitó az elsősök számára 2 nyelven fog elhangzani (program: himnusz, igazgatói beszéd, 2 vendégünk beszéde), ezt követően az előírt biztonsági intézkedések mellett mindenki az osztályába vonul.

Minden osztálynak 1 órát fog tartani az első osztályfőnöki óra (kivétel az 1. évfolyam), így a szülők tudni fogják, mikorra jöhetnek vissza gyermekeikért.

 

9.30/ünnepélyes megnyitó              1. évfolyam

9.30 – 10.30                                           2. évfolyam

8.30 – 9.30                                             3. és 4.évfolyam

9.00 – 10.00                                           5. és 6.évfolyam

10.00 – 11.00                                         7., 8. és 9.évfolyam

 

Kérjük Önöket, tanulmányozzák át a szülőkre és gyermekeikre vonatkozó szabályokat, melyek a csatolt linken olvashatóak. A szükséges és kitöltendő nyomtatványok is letölthetőek (pr. 3,4) az oldalról. Az alsó tagozat diákjainak ajánlott a szájmaszk viselete, azonban a kísérő törvényes képviselőknek/szülőnek kötelező a szájmaszk viselete az iskola épületében. A többi évfolyam diákjainak kötelező a szájmaszk viselete az iskola épületében, a felső tagozatos diákoknak a saját osztályteremben is. Ezek a rendelkezések érvényben maradnak 2020. szeptember 16-ig, de a járványügyi helyzettől függően hosszabb ideig is.

Reméljük, hogy mihamarabb javul a helyzet, addig is kérjük és egyben köszönjük is az együttműködést, melyet ezidáig is tanúsítottak!

 

Magyarul az útmutató itt érhető el:

https://www.minedu.sk/a-koronavirus-terjedeset-illet-utmutatas/?fbclid=IwAR05C5dfKHbjmF54TDbUg8Pz7Q2GQLnLyJoByaa63pReYEtJIxZKZ07eULg

 

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3