Híreink

Gyermekszemélyiség 2020

    2020. június 29-én a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal nagy üléstermében került sor az ünnepélyes rendezvényre, ahol az önkormányzati fenntartású alapiskolák kimagasló teljesítményt elért tanulóit díjazták. Iskolánk három tanulója részesült e kitüntetésben.
    Hegedűs Réka 8.D osztályos tanuló, aki kitűnő tanulmányi eredményei mellett jelentős sikereket ér el a sport területén. Réka a dunaszerdahelyi Birkózó klub tagja, számos nemzetközi verseny résztvevője volt az elmúlt évben, ahol a fiú mezőnyben is bizonyított. Réka szlovák bajnok, az U15 válogatott tagja, tavaly az Európa-bajnokságon is részt vett Lengyelországban.
    Nagy Szabina 9. A osztályos tanuló jellemzői: alázat, tisztelet, hit, tudásvágy, szorgalom, elkötelezettség . Érdeklődési köre nagyon tág. A szorgalma egyedülálló a mai gyerekek, fiatalok között. Bizonyára ennek köszönheti a Simonyi Zsigmond helyesírási versenyen elért országos első helyet is.
    Póda László a 9.C osztály legaktívabb tanulója. Kiváló magatartásával és kitűnő tanulmányi előmenetelével az osztály legjobb tanulói közé tartozik. Nagy érdeklődést mutat főként a fizika, matematika, de ugyanúgy a floorball és a sakk iránt is. A fizika és matematika olimpián a járási fordulón tavaly és idén is első helyezést ért el.
    A tanulóknak az okleveleket és a jutalmat Hájos Zoltán polgármester, A. Szabó László és Karaffa Attila alpolgármesterek, Gútay László, a kulturális és oktatási bizottság elnöke, valamint Bokros Bianka diákpolgármester adták át.
    Gratulálunk és további sok sikert kívánunk tanulóinknak!

Hegedűs RékaHegedűs Réka 8.D

 

Póda LaciPóda László 9.C

 

Nagy SzabinaNagy Szabina 9.A

Legfrisseb hírek

Közelgő esemény

Elérhetőségek

Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

  • 001npedit2
  • 002efsr
  • 003pop3